Previous slide
Next slide

Buy pre-owned dredging and offshore equipment online!

Er zijn vele soorten boeien met elk een eigen functie. Denk bijvoorbeeld aan oppervlakteboeien deze drijven aan de oppervlakte en geven een markering voor een constructie die onder het wateroppervlakte ligt. Een andere soort boei is de (kabel)diepteboei, deze worden gebruikt om onderwaterconstructies te stabiliseren. Verder zijn er ook nog ankerboeien, koppelkogelboeien en meetboeien. Boeien worden wereldwijd gebruikt in de sector van de bagger en offshore.

Er zijn vele soorten slangen met elk een eigen functie. Zo zijn er waterslangen, olieslangen, drijvende en niet-drijvende baggerslangen, zuigzakken en perszakken. Ze worden gemaakt van rubber en hebben aan beide uiteinden flenzen van staal of aluminium. Alle slangen hebben één ding gemeen, namelijk dat ze materialen van het ene punt naar het andere punt verplaatsen. Bijvoorbeeld zand, water of olie. Slangen worden gebruikt in de bagger- en offshore sector.

Er zijn vele soorten fenders met elk een eigen functie. Zo zijn er fenders die aan de kade bevestigd worden en daarmee houten meerpalen ondersteunen aan de achter, fenders die worden bevestigd aan schepen pneumatisch en schuim gevuld. Alle fenders hebben één ding gemeen, namelijk dat ze bescherming moeten bieden aan schepen en drijvend materiaal. Een aantal soorten fenders zijn: blokfenders, scheepsfenders, plaatfenders, pneumatische fenders, havenfenders.

r zijn vele soorten drijvers met elk een eigen functie. Zo zijn er P.E. drijvers, hydrauliekdrijvers, steigerdrijvers, wavins, bis nips, future pipes en nog veel andere soorten drijvers. Drijvers worden gemaakt van polyethyleen. Drijvers worden speciaal ontwikkeld om drijfvermogen te creëren. Ze worden veelal gebruikt in de bagger- en offshore sector, maar ook in havens.

Green choise

Het aanschaffen van gebruikt materiaal voorkomt een grote afvalberg en is dus een GROENE KEUZE. Neem ook contact met ons voor het afvoeren van gebruikt materieel of de productie van nieuwe boeien, fenders, slangen en drijvers.

Contact

Contact