Diverse

De Maropol Group heeft een veelzijdig assortiment. Het assortiment bestaat uit boeien, fenders, pijpdrijvers en slangen. Maar we verkopen ook Edilon, keramische matten, rioolballen, hosebuns, nozzles, spraydeflectoren en nog veel meer andere producten.

Wij zijn officiƫle dealer van Edilon producten. Edilon is een productlijn van lijmsystemen die speciaal is ontwikkeld voor de bagger-, bouw,- en industriesector.

Keramische matten zijn tegels die op slijtageplekken geplaatst en verlijmd met Edilon om zo de versleten plekken te versterken.

Hosebuns worden gebruikt voor het ophangen en hijsen van slangen en kabels.

Rioolballen worden gebruikt in de riolen bij kades. De ballen worden in de rioolleidingen geplaatst. Hierdoor wordt voorkomen dat het water door de putdeksel heen komt als er veel golven zijn langs de kant.

Nozzles worden gebruikt om zand te lossen of het zand met toevoeging van water weer vloeibaar te maken. De spraydeflectoren houden de uitgang van de nozzle dicht wanneer deze niet gebruikt wordt. Hierdoor kan er geen zand in de leiding lopen.

Verder werkt de Maropol Group regelmatig samen met kunstenaars en soms worden er ook kunstwerken via de webshop te koop aangeboden.

Contact